megamenu.disHastanesi

Gıda İşleme Bölümü Uygulama Dersleri Kapsamında Bahar Etkinlikleri Düzenledi

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü

slide background

Meü



Gıda İşleme Bölümü  2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi uygulama dersleri kapsamında çeşitli etkinlikler yapılmıştır. Öğrencilerimizden ve aynı zamanda dondurulmuş pastacılık sektöründe faaliyet gösteren TRE FETTE GIDA’nın kurucularından İrem BÖKE, donuk pasta üretimi ile ilgili bilgiler verdi. Çeşitli dondurulmuş ikramlık pastaların tadımı gerçekleştirilmiştir. Bölüm öğretim üyeleri ile  TBMYO Müdürü Doç Dr. Sertaç GÖKTAŞ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Burak ŞAHİN, TBMYO Sekreteri Filiz Fener'in de katılım sağladığı etkinlikte öğrenciler ile sıcak bir sohbet ortamı olumuştur.

Ayrıca yine uygulama dersleri kapsamında geleneksel yöntemle üretilmiş şalgam suyu ile bilgiler verildikten sonra, geleneksel yöntemle üretilmiş Adana şalgam suyu tadımı yapılmıştır. Şalgam simitsiz olmaz diyen gıda işleme öğrencileri şalgam suyu-simit ikilisi ile neşeli pozlar vermişlerdir.

Tahıl işleme dersinde de öğrencilerin hazırladıkları çiğ köftelerle ayran eşliğinde çiğ köfte partisi yapılmıştır.


Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu


  • 2025-05-16 22:05:31
  • 66

Güncel Haberler