Meü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı yüksek lisans mülakatına girecek olan öğrencilerin dikkatine;
- Kozak, N., Kozak, M., A. (2017). Genel Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık.
- Maviş, F. (2007). Endüstriyel Yiyecek Üretimi. Ankara: Detay Yayıncılık.
- Rızaoğlu, B., Hançer, M. (2013). Menü ve Yönetim. Detay Yayıncılık.
- Koçak, N. (2015). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni. Ankara: Detay Yayıncılık.
- Akbaba, A., Çetinkaya, N. (2018). Yiyecek ve Yiyecek Tarihi. Ankara: Detay Yayıncılık.
- Bulduk, S. (2018). Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama. Ankara: Detay Yayıncılık.
- Sarıışık, M., Özbay, G. (2017). Uluslararası Gastronomi- Temel Özellikler-Örnek Menüler ve Reçeteler. Ankara: Detay Yayıncılık.
- Sökmen, A. (2014). Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
- Özdoğan, O. (2016). Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler-1 Kavramlar Yaklaşımlar ve Başarı Hikayeleri. Ankara: Detay Yayıncılık
- Özdoğan, O. (2016). Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler-2 Kavramlar Yaklaşımlar ve Başarı Hikayeleri. Ankara: Detay Yayıncılık