User profile picture

Prof. Dr. DENİZ AYAS



  • Yöksis ID 15540
  • Researcher ID G-7371-2015
  • ORCID ID 0000-0001-6762-6284
  • Scopus ID 25228254400
  • Scholar ID FrdWYZ0AAAAJ
  • E-posta ayasdeniz@mersin.edu.tr
  • Dahili Telefon +90 324 361 00 01 - 12036, -

Birim

SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI

ÜAK Temel Alan Bilgisi

Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Su Ürünleri
Su Ürünleri Temel Bilimler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Kalitesi ve Su kirliliği

187

MAKALE

Detay

95

BİLDİRİ

Detay

17

PROJE

Detay

14

TEZ DANIŞMANLIK

Detay

Son 5 Makale

Physical and chemical food safety hazards and associated health risks in seafood: A Mediterranean perspective (Part 1)
Advances in Food and Nutrition Research, vol. , no. , pp. – Link 2025
Elemental Composition and Health Risk Assessment of Deep-Sea Teleost's of the Levantine Basin
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH, vol. 0, no. , pp. – Link 2025
Adjuvant Potential of Diadema Setosum Spine's Toxin On Macrophages
THALASSAS, vol. 41, no. 1, pp. – Link 2025
DETERMINATION OF FISH DIVERSITY IN THE ROCKY HABITAT AROUND MERSIN BOĞSAK ISLAND (NORTHEAST MEDITERRANEAN) BY VISUAL CENSUS METHOD
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences, vol. 10, no. 4, pp. 194–205 Link 2024
Comparison of Antimicrobial Activities of Sparus aurata Skin and Mucus Extracts with Laurencia papillosa and Carollina officinalis Algae Dry Extracts
MEDITERRANEAN FISHERIES AND AQUACULTURE RESEARCH, vol. , no. , pp. – 2024

Son 5 Bildiri

The effects of natural antioxidant extracts thymus green tea sage and laurel on the fatty acid content of fish burgers made from minced chub mackerel Scomber japonicus
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Ön Pişirilmiş ve Vakum Paketlenmiş Yengeç Eti Kalitesine Baharatların Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Ergin Mavi Yüzücü Yengeç Portunus pelagicus Linnaeus 1758 lerin Lipit ve Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Eşey Kas Tipi ve Mevsim Değişkenlerinin Etkileri
XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiri Özetleri Kitabı ( - )
Beta hydroxy gamma trimethyl amino butyric acid L carnitine contents of commercially important raw and cooked seafood by HPLC method
WEFTA 2011 Seafood for the Modern Consumer-Abstracts ( - )
Sıcak Tütsülenmiş ve Yağda Kızartılmış Sazan C carpio ların Kimyasal Kompozisyon Değişimleri
XII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu Bildiriler Kitabı ( - )